Betingelser

I forbindelse med oprettelsen, registreres dine data i CELF's CRM System, YoungCRM, efter følgende retningslinjer:

Behandling af persondata og formål
De persondata, du indsender, vil blive behandlet hos CELF's HR og/eller Marketingsafdeling. Behandlingen har udelukkende til formål at vurdere, om vi nu eller på et senere tidspunkt kan tilbyde dig relevante karriere- og uddannelsestilbud.

Dine personlige oplysninger bliver behandlet fortroligt, og kun de nødvendige medarbejdere har adgang til dine persondata og filer.

Opbevaring af persondata
Dine persondata vil blive gemt i en database i vores CRM system. Selvom du ikke kommer i betragtning til de aktuelle karriere- og uddannelsestilbud, du har vist interesse for, gemmer vi dine oplysninger til en eventuel senere mulighed, medmindre du specifikt beder os slette dem. Dette skal ske ved henvendelse til CELF. Du har ret til at få oplyst hvilke oplysninger, der er registreret om dig, ligesom du har ret til at kræve enhver oplysning om dig slettet. Dette sker ligeledes ved henvendelse til CELF.

Videregivelse af persondata
CELF deler ikke dine oplysninger med uautoriseret 3. part. Det hænder dog at CELF anvender affilierede/koncernbunde selskaber eller 3. part til at handle på CELF’s vegne. Ved at acceptere disse betingelser, accepterer du også at CELF, i det omfang det er nødvendigt, kan dele visse informationer med 3. part.

Krav til oplysninger
Du skal selv sørge for, at de persondata, du afgiver, er korrekte og fyldestgørende. Du bedes undlade at angive følsomme oplysninger om fx race, religion, seksuel orientering eller helbred. Du bør være opmærksom på, at når du søger en stilling hos os, vil din emailadresse fungere som ID. Vi anbefaler derfor, at du angiver en personlig e-mail adresse og ikke en e-mail på din arbejdsplads eller en e-mail adresse, du deler med andre personer.

Skulle nogle af dine data/informationer ændre sig, opfordrer vi til at disse opdateres. Dette kan gøres ved at anvende det unikke link i bunden af hver mail vi sender til dig. Teksten på dette link er “Administrer dine informationer”.

CELF forbeholder sig retten til, til enhver tid, at slette data hvis ovenstående ikke overholdes.

Modtagelse af nyhedsbreve eller tilsvarende markedsføringsmateriale
Når du registerer dig i vores CRM database, skal du være opmærksom på at du giver dit samtykke til, at CELF sender dig mails og/eller SMS’er i form af nyhedsbreve vedr. CELF og dennes karriere- og uddannelsesmuligheder. Til brug for fremsendelse af nyhedsbreve og andet markedsføringsmateriale registreres dit navn, e-mail samt muligvis telefonnummer.

Samtykket hertil kan til enhver tid tilbagekaldes, ved at framelde dig nyhedsmailen. Dette kan ske ved at anvende linket “Afmeld” som findes i bunden af alle mails.

Sikkerhed
Alle data bliver lagret på sikre servere hos vores samarbejdspartner YoungCRM. Forbindelsen mellem din computer og YoungCRMs servere foregår efter de mest gængse sikkerhedsforskrifter ift. kryptering og anden sikkerhed.

Anvendelse af data til statistiske formål
Dine indtastede data, kan blive brugt til statistisk behandling, med henblik på at forbedre rekrutteringsprocessen for brugeren såvel som CELF.

Dine data vil blive gemt i op til 5 år, og herefter vil kun få anonymiserede oplysninger blive bibeholdt til statistiske formål.

Samtykke og accept af vilkår
Hvis du kan acceptere betingelserne, bedes du afkrydse feltet for at give dit samtykke, og vi vil herefter kunne modtage og behandle din ansøgning.